Om Mammii

Mammii blev grundlagt i 2016, hvor de første prototyper på vores vente- og ammekjoler så dagens lys. Siden er det gået stærkt. Adskillige leverandører og mange stofprøver og prototyper senere, modtog vi i starten af 2017 vores først sending af kjoler.

Missionen
Uanset livssituation og moderstatus, skal det være muligt at klæde sig smukt og farverigt - uden at gå på kompromis med kvaliteten og miljøet.

Og med den mission i baghovedet designer vi selv alle vores produkter og anvender kun GOTS og OEKO-TEX certificerede tekstiler. For at kunne garantere ordentlige vilkår, har vi desuden valgt at holde vores produktion i Europa, da det giver os bedre muligheder for at kontrollere forholdene.

Baggrunden
Mammii er grundlagt af Michelle og Christian, hvor Michelle er den kreative sjæl mens Christian tager sig af alt det tekniske.

Det hele startede da Michelle blev gravid og ikke kunne finde andet end farveløst, og i hendes øjne kedeligt, amme- og ventetøj. Hun gik derfor i gang med at designe selv. Siden har hun ikke set sig tilbage og syr (og til dels designer) i dag alt sit eget tøj, samt tøj til de 2 krudtugler Mathias (2012) og Caroline (2014).

Michelle har altid været medlem af alt hvad der eksisterer af sy- og strikkegrupper på Facebook og her, samt på Instagram, har hun lystigt delt billede af sine kreationer og efterspørgslen, samt kombinationen af at masseproduktion ikke siger hende noget, gjorde det hurtigt umuligt at følge med. Derfor blev vi hurtigt enige om at der skulle gøres noget - og dermed var Mammii født!

Bæredygtighed
Eftersom vores produkter henvender sig til mødre og kommende mødre, er det vigtigt for os at tekstilerne ikke indeholder nogen former for giftige eller skadelige stoffer. Derfor har vi valgt kun at anvende stof i vores produktion, som minimum er OEKO-TEX certificeret. Desuden vil somme tider også optræde produkter som er lavet af GOTS certificerede tekstiler.

I samme ombæring har vi valgt, at vi selvfølgelig ikke vil risikere at noget af det fremstilles under kummerlige forhold ude i østen og har derfor valgt at ligge vores produktion i Europa, hvor vi nemmere kan følge med i forholdene som vores produkter produceres under. På trods af de højere udgifter, føler vi at det er det eneste rigtige at gøre.